Vakantiehuis bij Kruger Park Marloth Park Faciliteiten

Faciliteiten in Marloth Park

In Marloth Park kun je op 2 plaatsen terecht voor je boodschappen. Namelijk Marlothi Trading Post en het Bush Centre.

Marlothi Trading Post heeft een supermarktje met een hele goede slagerij (ook voor souvenirs, ATM/pin en postzegels), een drankenwinkel, een wasserette, een postkantoortje met veel andere spulletjes, een delicatessenwinkel, een tankstation en Tin Shack het restaurant.


Bushcentre heeft een grotere supermarkt met 2 ATM's (pinautomaat). Er is een drankenwinkel, een restaurant Het Watergat, Playtuin met zwembad en glijbaan voor het gezin, Field Security-kantoor, een makelaar, een goede slager, een plantennursery, een bouwmaterialenwinkel, een souvenirswinkeltje en een wasserette.In het dorp is ook een kapsalon, een kerk, een slangenspecialist en een professionele ambulancedienst met 2 verpleegkundigen.

Geniet ook eens van het uitzicht bij de (overdekte) uitkijkpost over de Crocodile (Krokodil) River op de Kruger Wildtuin: Die Krans. Straat uit, links af en een stukkie rijden of een mooie lange wandeling. Op deze plek staat geen hek dus je kan prachtig video's maken en foto's nemen, een vrij uitzicht met voldoende zitplaatsen.

In ons eigen wildpark, Lionspruit leven leeuwen, neushoorns, gnoe, waterbok, nyala, zebra en meer. Lionspruit is gratis voor de gasten van Mhofu. Lionspruit is geopend gedurende de dag.

  • Wil je een trip maken naar de buurlanden? De grenspost van Swaziland en Mozambiek zijn binnen een half uur te bereiken!

  • Klik hier voor de plattegond van Marloth Park.

    In een aantal restaurants in Marloth Park is ook Wifi beschikbaar.