Vakantiehuis bij Kruger Park Marloth Park Faciliteiten

Faciliteiten in Marloth Park

In Marloth Park kun je op 2 plaatsen terecht voor je boodschappen. Namelijk Trading Post en het Bush Centre. Trading Post heeft een supermarktje (ook voor souvenirs, ATM/pin en postzegels), een drankenwinkel, een wasserette, een tankstation en een ijzenwarenwinkeltje. Bushcentre heeft een grotere supermarkt met een ATM (pinautomaat) dus je kunt pinnen in Marloth Park! Er is een drankenwinkel, een restaurant Het Watergat, Field Security-kantoor, een makelaar, een souvenirswinkeltje en een wasserette. In het dorp is ook een kapsalon, een kerk, een slangenspecialist en sinds 1 november 2010 een professionele ambulancedienst met 2 verpleegkundigen.

Geniet ook eens van het uitzicht bij de (overdekte) uitkijkpost over de Crocodile (Krokodil) River op de Kruger Wildtuin: Die Krans. Straat uit, links af en een stukkie rijden of een mooie lange wandeling. Op deze plek staat geen hek dus je kan prachtig video's maken en foto's nemen, een vrij uitzicht met voldoende zitplaatsen.

In ons eigen wildpark, Lionspruit leven leeuwen, neushoorns, gnoe, waterbok, nyala, zebra en meer. Lionspruit is gratis voor de gasten van Mhofu. Lionspruit is geopend gedurende de dag.

  • Wil je een trip maken naar de buurlanden? De grenspost van Swaziland en Mozambiek zijn binnen een half uur te bereiken!

  • Wil je telefoneren? Er liggen geen telefoonlijnen in Marloth Park. Wij hebben een simpel leentoestel met sim-kaart beschikbaar.

  • Klik hier voor de plattegond van Marloth Park.

    In een aantal restaurants in Marloth Park is ook Wifi beschikbaar.