Vakantiehuis bij Kruger Park Mhofu, het vakantiehuis

Mhofu, het vakantiehuis in Zuid-Afrika

Mhofu is een intiem en gezellig Zuid-Afrikaans self-catering vakantie-bush-huis midden in de Afrikaanse natuur.

Vakantiehuis Mhofu geeft je het bush-gevoel dat je in deze omgeving verwacht. Het vakantiehuis heeft vele Afrikaanse accenten.

Er is geen TV-aansluiting. Er zijn dvd's (ook voor de kids is er voldoende) om op een scherm te zien of je eigen video-opnames bekijken. Er is geen (afwas)wasmachine aanwezig. Laat de stress, drukte in Nederland of Belgie achter je en geniet van de prachtige dieren en natuur. De bomen en struiken op het plot zijn inheems. Vele wilde dieren grazen om het huis.

Onze huurders ervaren ons vakantiehuis als zeer compleet en gezellig. Mhofu voldoet aan de verwachting van onze gasten. De prijs/kwaliteit verhouding op Zoover wordt beoordeelt met een 9,8.
Uniek voor Mhofu, Marloth & Kruger Park; Mhofu heeft gezuiverd drinkwater uit de kraan!

Alle vertrekken zijn voorzien van airconditioning. Sommige vakantiehuizen hebben geen airco, maar dit is echt een must in dit warme deel van Zuid-Afrika!

Vakantiehuis Mhofu staat op een unieke plek, lopend 200 meter van de rivier de Krokodil. De natuurlijk grens tussen ons wildreserve Marloth Park en Kruger Nationaal Park. Ga eens zitten op onze gedoneerde bank aan de rivier en scan de oever van de rivier zodat wellicht je de Big 5 spotten.

Realiseer je als je een vakantiehuis huurt in Marloth Park, dat het dorp in twee delen, is gescheiden door de Olifantrijlaan:

Mhofu ligt dichtbij gate 2, de rivier en de ingang van het Kruger Park. De huizen aan de andere kant van de Olifantrijlaan (Lionspruit-kant) liggen ver van het rivier. Je hebt dan een auto nodig. En de geluiden van de rivier en Kruger krijg je niet mee aan die kant. Die geluiden komen dan uit Lionspruit. Daarom is de ligging zo bijzonder van Mhofu!

Vele andere dieren grazen of drinken uit de rivier. Unieke beelden om nooit te vergeten. Terwijl de schemer valt hoor je nijlpaard, buffel, olifanten, leeuwen en hyena. Marloth Park is een paradijs voor vogelaars! Zoals: hornbill, wever, bonte ijsvogel, reuze ijsvogel, hamerkop, go-away bird (grey loerie), tiptol, spechten en meer.
2004 - 2023 MHOFU   Wet bescherming persoonsgegevens & Copyright