Vakantiehuis bij Kruger Park Marloth Park Restaurants in Marloth Park

Restaurants in Marloth Park

Jabula Restaurant Marloth Park
Afslag Marloth Park N4, daarna 5 km de onverharde weg naar Marloth Park, passeer gate 1 en na ongeveer 1 km is het restaurant aan de rechterhand hoek Kurper en Olifants.
 >  

Bos restaurant Marloth Park
Bos restaurant ligt in het Bushcentre aan de Olifantstraat. Er is een conferentiezaal, een bar, een binnen & buiten restaurant.


Tin Shack Cafetaria ligt in het Marlothi Trading Centre.


Serene Oasis Marloth Park
Geopend in december 2013, Maroelastraat (Henk van Rooyen Park).
Uitzicht op de Krokodil rivier!


Phumula Lodge Marloth Park
Te vinden, zijstraat van Olifant op de hoogte van het Bushcentre. Route staat vermeld op de plattegrond die onze huurders ontvangen bij de reservering van ons vakantiehuis Mhofu.
  

Ngwenja Lodge net buiten Marloth Park
 
Route: Rijdt gate 2 uit, iste links en op de onverharde weg zie je vanzelf aan de linkerkant het bord. Verbouwd in 2009.

Stoep Cafe Rissikstraat KomatipoortStoep Cafe ligt in Komatipoort, een oude wereld sfeer van de voormalige spoorlijn stad. Stoep Cafe is een van de oudste huizen in de stad. Voormalige woonplek van de treinartsen en is nu gerenoveerd in zijn oude glorie. Geniet van de traditionele Zuid-Afrikaanse keuken in het (lunch) restaurant.Tambarina Restaurant Rissikstraat KomatipoortFamilie restaurant in Komatipoort, met achterin een buitenterras. Wisselende ervaringen. Op zondag gesloten.