Vakantiehuis bij Kruger Park Mhofu Nieuws Mhofu in de Pers

Vakantiehuis Mhofu in de Pers

Oog voor Zuid-Afrika
Marjolein Westerterp (uitgever en hoofdredacteur MWMedia) & Peter Boshuijzen (fotograaf) van het magazine "Oog voor Afrika" komen naar vakantiehuis Mhofu! Marjolein schrijft: "Na vijf weken in zonnig Yzerfontein zijn we aan het inpakken. We gaan op de beloofde weg dwars door het land, op weg naar Kruger Nationaal Park. Ik realiseer me weer hoe leuk voorpret is en hoe erg dat iedereen die van reizen houdt dat al zo lang moet missen. We hebben drie locaties zeker.

Wat we nu al weten: we gaan drie nachten verblijven in Vakantiehuis Mhofu, helemaal in het zuiden van Kruger Nationaal Park in Zuid-Afrika. Daar zijn we in jaren niet geweest en in Marloth Park zelfs nog nooit. We zijn nu al nieuwsgierig, we gaan schrijven, fotograferen, filmen en podcasten. Een heel voorzichtig stapje in de goeie richting".

Januari 2021

Reisfoto van de Maand op WereldReiswijzer

De prachtige foto van Ivo Lauteslager is de Reisfoto van de Maand juni gekozen in het Reisforum: WereldReiswijzer.Juni 2016

Kaapstadmagazine
Vakantiehuis Mhofu is betrokken in de nieuwsbrief van Kaapstadmagazine.nl i.c.m. verhuren via Airbnb. Deze tekst werd meegestuurd in de nieuwsbrief.

Wij, Ivo en Wilma Lauteslager, verhuren sinds ons self-catering vakantiehuis Mhofu bij het Kruger Nationaal Park. Onze huurders (echtparen, families & kinderen) waarderen Mhofu met een 8,9 voor de prijs/kwaliteit op Zoover! Het vakantiehuis ligt op 200 meter van de rivier de Krokodil, de natuurlijke grens is tussen Marloth Park en het Kruger Park en op slechts 15 minuten van de entree van het Kruger Park.

Mhofu heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers en een living met open keuken.
Een prachtige tuin (2000m2) met alleen maar inheemse bomen en struiken waar de wilde dieren grazen! Mhofu is voorzien van airco en plafond-ventilatoren, kinderbedje, WIFI, boodschappendienst en niet te vergeten hebben we een prachtige deal met gekwalificeerde game-rangers die huurders ophalen en thuisbrengen voor een safari in het Kruger Park! Meer: Ivo en Wilma op Airbnb


Zuid-Afrika, Mpumalanga, Marloth Park, Zoover Awards 2015 award winner
 
4e jaar het Vakantiehuis Mhofu een Award gewonnen, trots op! En Vakantiehuis Mhofu is het meest beoordeeld in Zuid-Afrika van alle accommodatie's!
Wij danken onze huurders heel hartelijk!
April 2015

Zoover Award voor Mhofu

Dear Zoover Award Winner,

Mhofu***** has won a Zoover Award 2014. We would like to take this opportunity to congratulate you on this tremendous achievement.
Team Zoover
5 mei 2014

De Zoover Award voor Mhofu


SUPER TROTS
Mhofu*****
Op 18 apr 2013, om 17:49 heeft Zoover Awards het volgende geschreven:

Your accommodation is one of the best reviewed by visitors to our European websites and has won a Zoover Highly Recommended 2013. Congratulations!

For the fifth successive year Zoover Holiday Reviews is presenting the Zoover Award, Highly Recommended and Recommended according to our database results. The consumer decides, since it is the reviews on Zoover that determine which accommodations receive a Zoover Highly Recommended. The Highly Recommendeds are being given to the accommodations which have performed exceptionally well in their own country.

Best regards,
Stephan Bosman
CEO Zoover

Vakantiehuis Mhofu in Maandblad Zuid-Afrika


Samenwerking met Zuid-Afrikaanse magazine Mzanzi


Interview 't Groentje over Vakantiehuis Mhofu met Ivo & Wilma Lauteslager

Lees meer >> voor het hele artikel in pdf uit 't Groentje (Bunnik-Houten-Wijk bij Duurstede Nieuws) van 8 februari 2012.

Ivo & Wilma op de Vakantiebeurs Utrecht 2012
Wij (Ivo & Wilma Lauteslager) zijn uitgenodigd door Zoover om onze verhalen en ervaringen te vertellen op de Vakantiebeurs in Utrecht op 14 januari 2012. Tijden: 12:40 - 13:00 & 16:00 - 16:20; Een eigen vakantiehuis in de bush van Zuid-Afrika.
Vakantiebeurs: Zoover & Ivo en Wilma Lauteslager met hun vakantiehuis Mhofu.


Vakantiehuis Mhofu in het tijdschrift Plus in 2011.


Familie Lauteslager & Mhofu in het Algemeen Dagblad AD in 2009.


Bob Lauteslager & Mhofu in de Wijkse Courant in 2006.


1 bezoeker